Vækst i Hidden!

12 feb 2020 / by Simon Miller in Hidden livet, Job

Hidden har nu været i gang i 5 måneder og tingene går stærkt. Som kundeporteføljen vokser og virksomheden vækster,  skal der nye kloge hoveder til. Derfor er vi enormt glade for at sige velkommen til vores to nye medarbejdere – Ulrik og Mette.

Lingvistik, analyse og notorisk ordkløveri

Ulrik-svinding-hidden-agency

Ulrik er 29 år og uddannet cand.ling.merc fra Copenhagen Business School. Kreativ og dragende tekstproduktion og marketingstrategi er altid i fokus. 
Det er således både en del af hans professionelle tilværelse og i fritiden hvor han laver musik.

Han er bl.a. krediteret for sanglyrik på flere sange udgivet gennem Universal Music Denmark i rollen som sangskriver. 
Passionen for at kombinere kommunikation med værdiskabende- og resultatdrevet marketing opstod under et udvekslingsophold i den Sydfranske by Antibes. Herfra har der kun været én rigtig vej og ét mål.       

Jeg er utrolig glad for at få chancen hos Hidden Agency. Muligheden for at arbejde med resultatorienteret digital marketing der fokusere på kundernes behov er min store passion. Jeg har, lige siden jeg startede min kandidat på CBS, ønsket at arbejde i et felt hvor værdiskabelsen af mit arbejde, er til at få øje på. Hiddens strategi og tilgang til sine kunder om at kreere skræddersyede online-løsninger der virker, er derfor et rigtigt godt match!

Løver og geparder: Det afrikanske eventyr

mette-koch-hansen-hidden

Foruden en uddannelse i marketing management og digital konceptudvikling, trækker Mette på en bred vifte af erfaringer og kulturforståelse, når hun hjælper virksomheder med at gøre deres drømme til virkelighed.

Inden sin tid som studerende, drog Mette på eventyr i de afrikanske lande. Her arbejdede hun frivilligt som supervisor på et rehabiliteringscenter for dyr. Foruden sin passion for marketing, fik hun også et par ar efter eventyret.

Jeg fik min kæmpe passion for marketing, da jeg arbejdede i rehabiliteringscentret. Det var så hårdt at se, hvor dårligt dyrene havde det. Alt jeg kunne tænke på var: Hvordan får jeg skabt noget awareness om denne organisation, så vi kan få hjulpet de stakkels dyr.“

Mette kan i lange baner fortælle, om hvordan hun stadig har ar efter en løveunge bed hende.

Da hun kom hjem fra sit afrikanske eventyr tog hun en uddannelse i marketing management hvor hun blev hun helt bidt af den digitale verden. Hun byggede dernæst ovenpå med en uddannelse i digital-konceptudvikling. 
Trods passionen fra marketing blev skabt af en lyst til at hjælpe de afrikanske dyr, har passionen sidenhen udviklet sig til lyst til at hjælpe virksomheder.

Det gældende for mig er, at jeg hjælper med det, som jeg er god til. Det giver mig en kæmpe glæde at vide, at jeg har hjulpet en virksomhed, med at få deres seje produkter ud til de rigtige mennesker.

Mette elsker at udvikle sjove koncepter, som skaber lidt spas i hverdagen og få folk til at få et smil på læben.

Et kæmpe stort velkommen til Hiddens to nye medarbejdere!