fbpx

Praktik i grafisk design & content creation

Din karriere starter her

Er du klar til at starte din karriere indenfor grafisk design og produktion af annoncemateriale? Så er det hér du skal søge.

Vi tror på, at den bedste måde du kan lære på, er ved at få ansvar for at fuldføre projekter fra start til slut – Så det vil du meget hurtigt få.

Du vil under internshippet blive oplært i langt de fleste discipliner indenfor digital marketing, og åbne en dyb forståelse for hvad der virker hvor, og hvorfor.

Marketingbureau i vækst

Hidden Agency er et digitalt marketing bureau med speciale i online markedsføring, digital strategi og eksekvering af samme.

Vi kan hjælpe på både det strategiske niveau, såvel som eksekveringen af en etableret strategi – både teknisk og visuelt.

Vi annoncerer typisk på Facebook, Google, Duckduckgo, E-mail, Instagram, LinkedIn og Pinterest. Desuden udvikler vi gerne kampagner og reklamemateriale.

Virksomheden vækster og vi har brug for din hjælp.

Grafisk design og content creation

I onlineverdenen er der et simpelt ordsprog: Content is king! 

Vi digitale marketingfolk kan trylle nok så meget med det tekniske, men annoncering virker simpelthen ikke, uden god content. Derfor er vi dybt fokuserede på content creation – og her kommer du ind i billedet.

Vi er ved at udvide vores contentafdeling, og søger nu en passioneret grafisk designer/content creator. 

Dine arbejdsområder

 • Produktion af spændende og fængende grafisk reklamemateriale til annoncering på Facebook, Instagram, email, Google Display Network og andre online platforme, i overensstemmelse med kundernes ønsker og designmanualer.
 • Du får ansvaret for producere din artwork fra start til slut.
 • Samarbejde og sparring med vores nuværende content creators.
 • Produktion af animation og cinemagraphs
 • Evt. videoredigering, hvis du har erfaring med dette. 

Vi håber på at kunne finde en alsidig grafisk designer, med blod på tanden, som elsker at kaste sig over spændende projekter.

I Hidden har vi et bredt spektrum af kunder – alt fra dybt specialiserede forhandlere af vin, smykkeforhandlere, B2B-virksomheder. 

Internship i Hidden

Vores internshipprogram er 2-6 måneder fuldtid fra 9:00-17:00. Vi tager vores internships ekstremt seriøst.

I Hidden laver vores interns rigtigt arbejde. Du vil aldrig blive sat til at lave kaffe eller stå ved kopimaskinen. Modsat forventer vi at du giver dit fulde.

Du vil blive tildelt en mentor under internshippet, som vil guide dig, og hjælpe dig med at udvikle dig under internshippet.

Her kan du læse vores tidligere praktikanters artikel om livet som praktikant i Hidden

Eller vores blog om praktikanten Robin fra Venezuela.

Hidden_spansktalende_digital_marketing_spanien_
Mød vores praktikant – Robin Gonzalez

Extra goodies

 • Hidden betaler din frokost
 • Fantastisk god kantine
 • Gratis danskvand og kaffe ad libitum
 • Ansvar fra start
 • Fantastisk arbejdsplads at lære i
 • Centralt i københavn. Metro og bus lige ved siden af. 7 mins gang fra s-tog.
 • Fredagsbajer
 • Tid til fordybelse, læring og forbedring
 • Måske det bedste sted at starte din karriere

Søg igennem The Hub

Hvis du vil have en fordel over de andre ansøgere – så vær lidt kreativ i din ansøgning. Tænk ud af boksen, lav noget sjovt eller iøjnefaldende.

Vi vil være komplet gennemsigtige hér: Det vi vægter højest er at mærke en positiv attitude og gå-på-mod, og særligt din porteføjle.  Det er et krav at du kan tale og skrive dansk og engelsk.

Er det første gang, du for alvor sender jobansøgninger ud, så vil jeg varmt anbefale vores no-bullshit guide til jobansøgning. Her lister vi 9 af de fejl vi ofte ser, og giver mindst 25 løsninger på dem. —> https://www.hiddenagency.dk/hvordan-skriver-man-en-god-jobansogning/

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.
Søg meget gerne gennem vores opslag på The Hub alternativt på mail til job@hiddenagency.dk