Rigtigt arbejde fra første dag!

Praktik hos Hidden Agency: Fra bogen til arbejdsmarkedet

Livet som praktikant i Hidden

Vores kreative muskel er vores ypperste handelsvare og eksistensberettigelse i erhvervslivets økosystem. Den er drivkraften bag alt hvad vi gør og vores hemmelige våben, som vi bruger til at hjælpe vores kunder.

Hidden er konstant i udvikling. Den altdominerende præmis for at skabe succes for vores kunder, ligger i forståelsen af hvordan markedsføring, salgskommunikation og de mange kanaler hele tiden udvikler sig, og hvordan de hver især bruges.

Vi har lang erfaring med praktikforløb, så læs med her, hvis du overvejer du praktik i Hidden.

Én af måderne hvorpå at vi hele tiden sørger at rykke os, er ved at gøre tage praktikanter ind. I bytte for din arbejdsiver og kreative sind, får du hos Hidden Agency mulighed for, at arbejde direkte med virksomheder og få relevant hands-on erfaring.

Vi udarbejder altid en plan for praktikken sammen med dig, og vi har løbende samtaler hvor vi følger op på forløbet. Så er vi nemlig sikre på, at din tid hos os, dine arbejdsområder og opgaver er forventningsafstemt.

Mød herunder to af vores praktikanter – Ulrik og Mette.

Ulrik-svinding-hidden-agency

Ulrik Svinding, praktikant, Hidden:

“Jeg har været ekstremt glad for den læring og sparring, som jeg har fået i min tid hos Hidden Agency. 

Jeg havde mulighed for at strukturere min praktik og lære en masse. Mine opgaver og de systemer jeg har siddet med har givet mig en masse rigtig god erfaring!

To ting som i høj grad hjalp mig med at falde hurtigt til i Hidden Agency er – 

Nummer 1: At virksomhed og ansatte har erfaring med praktikanter. 

Der er en stærk forståelse for og mange tiltag omkring opstartsfasen som gør at man falder hurtigt til. 

Jeg startede samtidigt med en anden praktikant. Det har gjort det nemt at falde til.

Nummer 2: På førstedagen fik jeg udleveret skriftligt materiale som uddyber og forklarer arbejdsgangen og de forskellige forventninger man, fra virksomhedens side af, har til forløbet. Det gav en følelse af at man havde forberedt sig på min start og og min praktiktid. 

mette-koch-hansen-hidden

Mette Koch Hansen, KEA praktikant, Digital Konceptudvikler, 7. Semester:

“Det har været et utrolig spændende og lærerigt forløb at være hos Hidden Agency. Her har jeg fået lov til at få næsen ned i det meste der bliver lavet i firmaet. Dette har gjort at jeg virkelig føler mig parat til at komme ud på arbejdsmarkedet når jeg bliver færdiguddannet.

Det ansvar jeg har fået mens jeg har været hos Hidden Agency har gjort mig meget sikker på hvor mit speciale ligger da jeg har fået lov til at sidde med mange forskellige opgaver. Lige fra kold canvas til møder, idegenerering og udførelse af ideer.

Der er er så meget tillid i firmaet til praktikanter at jeg har fået mine egne kunder hvilket er utrolig dejligt og jeg har fået så meget sparring som jeg har haft behov for. 

Der er ikke en dag der er den sammen, og ikke ingen kedelige dage! Jeg har elsket mit ophold hos Hidden Agency og den udvikling det har givet mig. ”

 

Vi er altid på udkig efter praktikanter der vil bidrage og lære.

Vores erfaring med praktikanter fra både uddannelsesinstitutioner som bl.a. KEA, CPH Business, Zealand Erhvervsakademi og jobcentre byder i særlig grad på mange positive muligheder.

Overvejer du en praktik I Hidden? Læs her mere om praktik i digital marketing hos Hidden.