Mød vores PPC og SEO-specialist, Allan!

Mød vores PPC og SEO-specialist, Allan!

Allan har en baggrund som uddannet Markedsføringsøkonom, samt en freelance-karriere som SEO-specialist. 

”Passionen for markedsføring er egentlig en passion for at gøre en forskel. Det er det fedeste, når jeg kan se en reel effekt på en kundes omsætning, som er et direkte resultat af mit arbejde. Det driver mig.”

Allan er en yderst ambitiøs ung mand, med blod på tanden. Så ambitiøs at han i sin ansøgning om denne stilling, ”truede” med at møde op på kontoret (iført turtleneck) og aflevere sin ansøgning i printet format, såfremt han ikke havde et svar indenfor 48 timer. Hvilke andre muligheder havde vi, end at give ham en chance?

Det er en beslutning vi ikke har fortrudt et eneste sekund siden. Allan har, gennem hans tid i Hidden, haft nok at se til. Han har fået ansvaret for at køre samtlige af vores kunders Google Ads accounts, hvilket han har haft en systematisk og resultatorienteret tilgang til, fra dag ét af. 

“Det er det der skal til, hvis man ønsker at se resultater” udtalte han på et tidspunkt om sit grundige arbejde.  

Udover sit forrygende arbejde i Google Ads, har han også beskæftiget sig med søgemaskineoptimering(SEO), med henblik på at skabe mere organisk trafik til vores kunder.

Særligt de lowest hanging fruits med største ROI, har Allan været god til at kaste sig over – både on-page og off-page. Her var han hurtig til at opspore de fejl og mangler der var på de gældende hjemmesider, samt komme med forslag til hvordan disse bedst kunne løses. 

Vi ser frem til at nå nye højder, med Allan med ombord på Hidden!

Taggs: