Implementering af SEO

Er SEO vejen frem for jer?

SEO er et kolossalt emne.

Linkbuilding, metatags, duplicate content, keyword analysis, inbound & internal links, key phrase dentity, navigationsstruktur, strukturerede data, websitets hastighed, linkstruktur, crawl budget osv. osv. Dette er blot et lille udpluk af de emner som termen, SEO, indeholder.

SEO er hamrende dyrt at implementere og du får ikke effekten at føle på den korte bane – Alt efter hvor hurtigt optimeringerne bliver implementeret, vil du måske opleve en positiv effekt efter et halvt til et helt år.

Du skal være fuldstændig sikker på, at den investering du bruger på at få dit site til at ranke højt, giver dig et større afkast, end havde du brugt samme beløb på at ligge nr. 1 gennem Google Ads, eller brugt samme penge på annoncering på Facebook, Instagram eller andre online platforme.

Risikoen værd?

For 9 ud af 10 virksomheder, vil en større implementering af SEO være enormt risikabelt. Men mange virksomheder, vil komme langt ved at fikse de lavest hængende frugter.

I Hidden tør vi stå ved hvor vores ekspertise ligger og hvor den ikke gør. Vi er enormt dygtige til at udvikle digitale marketingstrategier, producere annoncemateriale og levere annoncer på bl.a. Facebook, Google, Instagram, LinkedIn og e-mails.

SEO er, som før nævnt, et kolossalt emne, som du hurtigt kan bruge over 500.000-1.000.000 DKK på. Ønsker du en større SEO-strategi/-implementering, er det ikke os du skal have fat i.

Tag i stedet fat i et SEO-hus, som er vant til at arbejde med større enterprise-level kunder.

Er dit SEO-budget derimod langt lavere end ovenstående, og er du mest interesseret i at starte med de lavthængende frugter, så tag endelig fat på os gennem kontakformularen herunder eller på +45 81 44 22 20 eller på mail kontakt@hiddenagency.dk