Hidden har fået vokseværk – igen

Hidden har fået vokseværk – igen

Hidden byder yderligere tre nye medarbejdere velkomne. Med hver deres baggrund giver de et friskt pust til virksomheden, og kommer med lyrisk nørderi, et filosofisk twist og brand awareness. 

Når passion og nørderi kulminerer

Passionen for digital marketing slog rødder i Hiddens nyeste medarbejder, Natasja, da hun i sin studietid udarbejdede en digital strategi for en svensk tøjvirksomhed.

Grafisk arbejde, influencer marketing, lyrisk nørderi og dataunderstøttede resultater tændte for alvor ilden, og der var derfra kun én vej frem – Digital marketing. 


Gennem sit arbejde med ovennævnte har hun erfaret, hvordan virksomheder kan anvende sociale medier, som et strategisk værktøj i deres markedsføring og branding online – og få succes med det. 

At udvikle fængende tekster og grafisk materiale er af stor interesse, og med erfaring fra tidligere job har hun dygtiggjort sig indenfor netop det felt. Særligt er influencer marketing, brand awareness og SoMe den helt store passion.

”Min store passion for digital marketing begyndte, da jeg blev introduceret til det på studiet. Sociale medier er blevet en kæmpe del af marketingplanen for et stadigt stigende antal virksomheder. Særligt er jeg dybt fascineret af brugen af influencere, som strategisk værktøj.“ 

Fun fact: “Jeg sveder i fitnesscenteret 5 gange om ugen, og slog forleden min egen rekord i hipthrust! Jeg løfter nu 210 kg og mor er stolt.” 

Guilty pleasure: “Æder alt reality-tv råt! Især Real Housewives of Beverly Hills, fordi der (læs: heldigvis) er alt for lidt drama i mit eget liv.”

Fra filosofi til marketing

Hidden kan nu prale med, at have både en antropolog og nu også vores helt egen filosof. 

”At have filosofi med i bagagen har givet mig en helt unik mulighed for at arbejde med adfærdsmæssige opgaver, såsom menneskesyn, etiske forhold og virksomheders ansvar overfor omverdenen.” 

Anika har erfaring med projekt- og forandringsledelse, digital marketing, reklameanalyser og oplevelsesøkonomi, hvor hun blandt andet har lavet feltarbejde ifm. Konsulentvirksomheder. I en konsulentverden, hvor alle virksomheder ligner alle, fokuserede Anika på, hvordan konsulentvirksomheden kunne øge omsætningen, ved at positionere sig stærkere end konkurrenterne.

Hendes interesse for marketingfaget startede under sin unikke uddannelse i Anvendt Filosofi, hvor blandt andet organisation og ledelse var en del af hverdagen.

Derudover har Anika lavet et større studie af værdien af Influencer marketing – Her blev særligt fokuseret på troværdigheden og kommunikationen blandt de involverede parter, når forbrugere handler online baseret på andres anbefalinger. 

Nu har Anika kastet sig ud i eksekvering af digitale strategier, og skaber værdi for Hiddens kunder gennem annoncering på bl.a. de sociale medier.

”Jeg finder stor glæde i at arbejde med noget, jeg brænder for. Kommunikation på sociale medier og generelt digital marketing er en stor passion for mig, hvor fokus er, at sætte kundernes behov først. Når jeg ovenikøbet kan hjælpe andre på samme tid og forhåbentlig give dem en god dag, er min dag også reddet”. 

Fun fact: “Jeg er enormt struktureret med en tendens til OCD-lignende adfærd. Dog har jeg et talent indenfor beer pong når det handler om trickshot”.

Guilty pleasure: “Det giver mig en lidt for vild tilfredsstillelse at lave lister. Endnu mere når listen er fuldført, og jeg kan sætte flueben.”

Passion for SoMe

Matin kommer med erfaring fra tidligere position i en populær tøjkæde. Her stod han for annoncering på de sociale medier, herunder brand building, salg, awareness og brand activation. 

Nu er Matin klar til at bruge sin viden, til at skabe resultater for Hiddens kunder. I forbindelse med hans uddannelse fangede valgfaget digital markedsføring og kommunikation interessen, og med hvordan kommunikation og digital marketing hænger sammen. 

”Jeg er utrolig glad for at få chancen hos Hidden Agency. Muligheden for at arbejde med den teori, som jeg har opnået gennem mit studie, og nu ser jeg frem til at udforme og eksekvere en masse nye fede projekter for Hiddens kunder.”

Fun fact: “Jeg elsker at ryge vandpibe, før jeg går i seng.” 

Guilty pleasure: “Spiser altid en pizza efter fodboldtræning.” 

Hidden byder de 3 talenter hjertelig velkommen!

Taggs: