Corona: Mere tid hjemme = mere tid online

Corona: Mere tid hjemme = mere tid online
12 mar 2020 / by Simon Miller in Digital Marketing

Danmark er lukket

Mette Frederiksen har lukket Danmark.

Caféer, værtshuse, kulturhuse er lukkede. Hamstringen kører på højtryk og der er kø i Netto, Superbrugsen, Meny, Føtex m.fl.

(I Hidden laver vi også grimme memes)

Frygten for Corona sætter dig i skrivende stund i kø som nummer 33.083 på nemlig.com. Så hér er der lang vej til håndsprit og toiletpapir.

nemlig.com kø - hidden agency

Coronafrygt skaber nye muligheder

Gaderne er forladte og Danmark er i en halvpanisk tilstand.

Coronafrygten har ramt Danmark for fuld hammer og med god grund. Langt størstedelen af os har en bedstemor eller bedstefar, et barn eller en anden som er i en særlig risikogruppe, hvor det at blive smittet med Coronavirus kan have fatale konsekvenser.

Denne landsdækkende paniktilstand skaber store udfordringer for virksomheder. Men den kan samtidigt også vise sig at gemme på en enestående mulighed, når det gælder din online marketing.

“Bliv hjemme!” (Læs: Shop på nettet)

Mette Frederiksens opfordring, til at vi i så vidt udstræk som muligt, bør holde os hjemme, skaber en unik mulighed for e-commerce virksomheder.

Danskerne er online-købeklar som aldrig før.

Trods Hamstringen™ lige nu flår Irma og Brugsens fysiske butikker i tusind stykker, så sidder hundredetusinder af danskere og beskytter sig i hjemlige og trygge omgivelser.

Mere tid derhjemme, betyder mere tid online.

Sagen er den, at statsministerens opfordring, får folk til at holde sig fra gader og stræder. Oven i det, så vil mange være tilbøjelige til, at forsøge at dulme frygten gennem online shopping. 

“Bliv hjemme!” kan således oversættes til “Bliv hjemme og shop på nettet!”.

Kæmpe salgspotentiale for webshops

Denne periode giver din webshop en fuldstændig unik mulighed for, både at øge salget til dine faste kunder såvel gennem nye.

I Hidden laver vi digital marketing, og vi anbefaler selv vores e-commerce kunder, at skrue gevaldigt op for budgettet på tværs af deres annonceplatforme, eksempelvis Facebook og Google. For en af vores kunder har vi for eksempel hævet deres ad spend med 300% over de næste to uger.

Er du ansvarlig for en webshop, vil jeg på det allerkraftigste anbefale, at du øjeblikkeligt hiver fat i dit bureau, og tager en snak med dem, hvis du ikke allerede har.

Har du derimod intet bureau tilknyttet, så hiv endelig fat i os.

Det er meget muligt at “Danmark er lukket”, men det er Hidden Agency så sandelig ikke!

Du kan fange os på

Tlf: 81 44 22 20

Email: kontakt@hiddenagency.dk

Vi vil efterlade dig med denne “næsten ubrugte” toiletpapirsrulle til 8000 kr. fra dba.dk

toiletpapir-8000-kr-dba