BikeCycles: 35% forøgelse af omsætning

Description

For de eventyrsøgende sjæle 

Den danske cykelkultur er velkendt i hele verdenen. Mountainbike (MTB) er de seneste år steget markant og der meldes om en tilgang på mellem 20-25% i de etableret cykelklubber landet over. 

BikeCycles’ mission er simpel – at blive den førende Trail MTB- og Junior MTB forhandler. 

Modsat langt de fleste cykelforhandlere, er BikeCycles en nicheforhandler – her er fuld fokus på Trail mountain bikes af allerhøjeste kvalitet. 

Sortimentet er bredt og nuanceret og der sælges  cykler til alle i familien. Lige fra Frog cykler til de allermindste til Hope, Whyte og Orange Trail MTB’s til de de erfarne og passionerede skovfræsere.

BikeCycles har allerede skabt sig en plads hos MTB-fans, som Go-to forhandleren i branchen. I takt med at tendensen til at dyrke motion i naturen vokser, vokser MTB-verdenen med. For at nå ud til endnu flere passionerede trail MTB-elskere, valgte BikeCycles at indgå et samarbejde med Hidden.

Samarbejdet indeholder bl.a.

  • Søgeordsannoncer og shoppingannoncer på Google
  • Facebook- og Instagramannoncering
  • Opsætning af Google My Business
  • Content creation
  • Assistance med lavt hængende frugter på SEO-området

Som led i forøgelsen af salg af webshoppens store produktsortiment, valgte Hidden at opsætte Shopping Ads.

For at spare tid på manuel overførsel og redigering af alle de mange produkter fra webshop til Googles systemer, implementerede Hidden en automatiseret løsning, som automatisk overfører alle produkter til Google økosystem.

Resultatet: 35% stigning i omsætning

Trods udfordringer med anskaffelse af de bedst sælgende produkt, som følge af den globale pandemi,  har de nye marketingtiltag formået at skabe flotte resultater, og en markant højere stigning i omsætning sammenlignet med Bikecycles performance under samme periode i sidste år.  

Hidden skabte en skræddersyet marketingsstrategi der øgede salg blandt de mindre efterspurgte produkter og netop denne indsats gjorde en væsentlig forskel for BikeCyles.