Annoncering på instagram

Instagramannoncering for B2B og B2C

42 % danskere bruger Instagram, i.flg. Slots- og Kulturstyrelsen, oktober 2019.
Om dit produkt henvender sig til unge eller gamle, så findes dele af din målgruppe således sandsynligvis hér.

Instagram som annonceringsplatform, er primært relevant for services og produkter som formår at vise stærkt visuelt materiale, med et budskab som rammer brugerne i det mindset de er i.

Typisk kender vi de ideelle Instagram-venlige produkter og services i form af smukke produkter til boligen, mad og restauranter, tøj, juveler eller ferier, oplevelser og eventyr.

Instagram til B2B og B2C

Som det gør sig gældende med Facebook (link), er Instagram en forrygende annoceringsplatform til langt de fleste varer og services – også komplekse B2B-løsninger.

Det kræver dog, at annoncerne taler til til det mindset som brugerne befinder sig i, når brugerne er på Instagram.

Instagram er i allerhøjeste grad en dopamin-automat hvor det smukke visuelle, den gode stemning og selvpromovering dyrkes. Instagram er hovedsageligt fri for krig, politik, sygdom og andet dårligdom.

Succes med Instagramannoncering

Skal du have succes med annoncering på Instagram, bør dine annoncer derfor tale til de mindset, som brugerne er i.

Hvis dine annoncer med deres iøjnefaldende visuelle udtryk, formår at tale til brugernes personlige ambition og ønske om en endnu bedre tilværelse, så kan du skabe succes både som B2B og B2C virksomhed.

Det gør sig gældende nærmest uanset hvilket produkt eller service du tilbyder, og uanset om du søger brand awareness, at skabe trafik til din hjemmeside eller salg herpå, leadgenerering, online community building og/eller retargeting.

I Hidden har vi en lang række succesfulde Instagramannoncer kørende for en bred vifte af virksomheder.

Vi udfører både den tekniske levering af annoncerne, såvel som udarbejdelse af annoncemateriale – både video, foto og grafisk.

Tag et kig på vores case om webshopplatformen Meeshop og bliv klogere på hvordan Instagramannoncering viste sig at være vejen frem.

Søger du en partner til at stå for jeres Facebookannoncering?

Kontakt os på

kontakt@hiddenagency.dk

+45 81 44 22 20

Eller udfyld kontaktformularen herunder.